Υπηρεσίες

Το κατάστημά μας στη Ραφήνα

 

Οι υπηρεσίες

Οι ευχαριστημένοι πελάτες και φίλοι μελισσοκόμοι σε όλη την Ελλάδα, είναι η καλύτερή μας διαφήμιση. Το όνομα ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΛΙΣ είναι συνώνυμο της συνέπειας και ταχύτητας στις αποστολές παραγγελιών, της άρτιας οργάνωσης μελισσοκομικών σεμιναρίων, της έγκυρης και τεκμηριωμένης επιστημονικής γνώσης. Μας αρέσει να επισκεπτόμαστε τα μελίσσια των πελατών, όταν εκείνοι μας το ζητήσουν, ώστε να δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις και πρακτικές συμβουλές. Οι πελάτες μας αισθάνονται ότι έχουν κάθε μέρα δίπλα τους έναν ειδικό συνεργάτη και δάσκαλο μαζί, για κάθε μικρό ή μεγάλο μελισσοκομικό πρόβλημα που αναζητά επίλυση. 

 

Οι άνθρωποι

Η μεγάλη μας διαφορά σε σχέση με τα εμπορικά μελισσοκομικά καταστήματα είναι ότι είμαστε έμπειροι μελισσοκόμοι, επομένως μπορούμε να μιλάμε στην ίδια γλώσσα. Επίσης, σαν γεωπόνοι έχουμε την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση, που σε συνδυασμό με τη μελισσοκομική μας εμπειρία, μας δίνει την ικανότητα να απαντάμε σε κάθε πρόβλημά σας, προτείνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.  Μαθαίνουμε, όπως όλοι, κάθε μέρα νέα πράγματα από τις μέλισσές μας, αξιοποιώντας και τις δικές σας εμπειρίες και εικόνες.

 

Κατάστημα λιανικής και ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μανώλης Σκαρέας, Τεχνολόγος Γεωπόνος, MSc Agronomy 

Ο Μάνος είναι ο άνθρωπος πίσω από τη φυσική αλλά και ηλεκτρονική βιτρίνα του ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΛΙΣ. Απόφοιτος του ΤΕΙ Καλαμάτας, εργάστηκε σε εταιρείες συσκευασίες αγροτικών προϊόντων στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε στην ΔΗΩ, πιστοποιώντας ελληνικά βιολογικά προϊόντα. Δικτυωμένος καθημερινά με τον Η/Υ, απαντά στα ερωτήματα των μελισσοκόμων, εκτελεί τις παραγγελίες και αποστολές ανά την Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται και αυτός, με τι άλλο, με τα μελισσάκια που διαθέτει.

Τεχνική υποστήριξη και Σεμινάρια Μελισσοκομίας 

Ελευθερίου Κώστας, μελισσοκόμος,

Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Αν.Αττικής

Ο Κώστας ασχολείται με τη μελισσοκομία τα τελευταία 10 χρόνια. Απόφοιτος του ΙΓΕ Συγγρού, αγάπησε με την πρώτη ματιά τις μέλισσες και τον υπέροχο κόσμο τους. Αρθρογραφεί συχνά στο περιοδικό Μελισσοκομική Επιθεώρηση, ενώ το προσωπικό του μελισσοκομικό blog (Μελισσοκομία Μαραθώνα: www.marathon-honey.blogspot.com) είναι από τα δημοφιλέστερα σε όλη την Ευρώπη, κυρίως λόγω των ιδιοκατασκευών για πρωτότυπα μελισσοκομιά εργαλεία που έχει κατά καιρούς περιγράψει και που έχουν γίνει ανάρπαστες. Είναι αλήθεια, ο Κώστας έχει μία ιδιαίτερη σχέση με κάθε είδους εργαλείο, άλλωστε κυκλοφορεί μονίμως με μία φόρμα εργασίας.

Με βάση την Ανατολική Αττική, όπου έχει τα περισσότερα σταθερά του μελισσοκομεία, μετακινείται κυρίως σε Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια, ενώ δίνει μεγάλη σημασία στη βασιλοτροφία και παραγωγή παραφυάδων.

Ως πρόεδρος του συλλόγου του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ανατολικής Αττικής

«ο Κηφήνας» δίνει πάντα μεγάλη έμφαση στην ενσωμάτωση νέων και δραστήριων μελισσοκόμων.

Τα προϊόντα

Τα μελισσοκομικά εργαλεία που βρίσκονται στο ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΛΙΣ είναι επιλογές μας από τους καλύτερους κατασκευαστές Ελλάδας και εξωτερικού. Πριν τοποθετηθούν στο ράφι, όλα μας τα μελισσοκομικά είδη και εφόδια έχουν δοκιμαστεί σχολαστικά στα μελισσοκομεία μας και γνωρίζουμε όλες τους τις πτυχές. Για το λόγο αυτό, πολλές εταιρείας μας έχουν δώσει αποκλειστικότητα για τα προϊόντα τους στην περιοχή μας, όπως η γνωστή κυψελοβιομηχανία Παπαϊωάννου, η «Άγρια Μέλισσα», τα προϊόντα βασιλοτροφίας «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» (π. Ευαγ.Καρακάσης), η κηρηθροποϊα «Καπενής», η «APITEC – Μ&Δ Ευαγελόπουλος”.

 

Η εκπαίδευση

Στηρίζουμε έμπρακτα το ρητό μας «Μελισσοκομία για όλους». Τα σεμινάρια μελισσοκομίας  είναι ανοιχτά σε όλους όσοι θέλουν να γνωρίζουν το μαγικό κόσμο των μελισσών. Η ηλικία, το φίλο, η προηγούμενη εμπειρία δεν έχουν για εμάς σημασία: ο στόχος μας είναι να αγαπήσετε τη μέλισσα, γνωρίζοντας από κοντά τα μυστικά της. Όσοι θέλουν να συνεχίσουν και να κάνουν τη μελισσοκομία χόμπυ ή και επάγγελμα, μπορούν να συνεχίζουν μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι. Εκτός από τη θεωρία, δίνουμε μεγάλη σημασία στην πρακτική: την πραγματική μελισσοκομία θα ζήσετε μόνο στα μελίσσια μας, μόλις λίγα μέτρα από το κατάστημα. Εκεί θα αποκτήσει η εκπαίδευση βιωματικό χαρακτήρα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται. Θα έχετε το δικό σας μελίσσι, που θα περιποιείστε κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων. Ίσως μάλιστα να πάρετε και το πρώτο δικό σας μέλι! 

 

Το E-SHOP

Ξεχάστε τις πολύπλοκες εγγραφές, τις κρυφές χρεώσεις, τα υπερβολικά έξοδα μεταφοράς. Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι απλή ακόμα και για τον νέο χρήστη της τεχνολογίας. Οι διάφοροι τρόποι πληρωμής έχουν επιλεχθεί ανάλογα με το τι σας εξυπηρετεί: Paypal, πιστωτική κάρτα, ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι όλα στη διαθεσή σας. Θέλετε να τα κάνετε όλα από το σπίτι; επιλέξτε την αντικαταβολή, στο μόνο μελισσοκομικό κατάστημα που σας την προσφέρει δωρεάν, ακόμα και για απομακρυσμένες περιοχές. Οι τακτικοί μας πελάτες επιβραβεύονται με κουπόνια προσφορών και άλλες έξτρα παροχές. Λόγω της θέσης μας (λιμάνι της Ραφήνας) αλλά και της γενικότερη φιλοσοφίας εξυπηρέτησης των πελατών μας, οι χρεώσεις για τα μεταφορικά είναι οι χαμηλότερες στην αγορά, όντας τις περισσότερες φορές δωρεάν για τις περιοχές που προσεγγίζουμε με ευκολία.    

Σχόλια & Κριτικές

Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις