Τρόποι πληρωμής

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας, σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή, μέχρι να πραγματοποιηθεί η κατάθεση και να λάβουμε το αποδεικτικό.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR0801721860005186078066681 Δικαιούχος: Σκαρέας Δημήτριος
ALPHA:     GR2401409700970002002003413 Δικαιούχος: Σκαρέας Δημήτριος
 

• Ως "Αιτιολογία" δηλώστε το όνομά σας, ή τον αριθμό παραγγελίας Τον αριθμό της παραγγελίας σας (π.χ."Παραγγελία #1").

Στην περίπτωση που επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, σας παρακαλούμε μετά την κατάθεση σας να μας προωθήσετε είτε με email (info@melissopolis.com) είτε με fax (22940 33619), την απόδειξη του καταθετηρίου. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία e-banking στον λογαριασμό σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τους παραπάνω αριθμούς λογαριασμού IBAN για την ηλεκτρονική κατάθεση στις αντίστοιχες τράπεζες. Σε αυτήν την περίπτωση τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.


2. Αντικαταβολή: Εξοφλείστε την παραγγελία σας όταν παραλάβετε το εμπόρευμα στον χώρο σας

(Προσοχή: Η Αντικαταβολή δεν παρέχεται σε αποστολές με Μεταφορική Εταιρεία ή Πλοίο)

Αττική: ΔΩΡΕΑΝ για παράδοση με δικά μας μέσα
Υπόλοιπη Ελλάδα: ΔΩΡΕΑΝ με courrier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ


3. Με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, όλων των τραπεζών

Πληρώστε με χρεωστική κάρτα VISA ή MASTERCARD ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα, μεταφέρεστε αυτόματα σε σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Η Τράπεζα αρχικά δεσμεύει το ποσό στην κάρτα σας και η χρέωση γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το melissopolis.com δεν αποθηκεύει στοιχεία χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

4. Με πιστωτική κάρτα, εώς 12 άτοκες δόσεις

1-79 €: 1 δόση
80+ € : 2+ δόσεις, εώς και 12 άτοκες δόσεις, για κάθε επιπλέον 80€ παραγγελία.
 

Πληρώστε με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, επιλέγοντας πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε αυτόματα σε σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Η Τράπεζα αρχικά δεσμεύει το ποσό στην κάρτα σας και η χρέωση γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το melissopolis.com δεν αποθηκεύει στοιχεία πιστωτικών καρτών.


 

5. Μέσω Paypal (δεν απαιτείται δικός σας λογαριασμός Paypal)

Μπορείτε να μας στείλετε το ποσό της παραγγελίας σας στον λογαριασμό μας στο Paypal. (δεν απαιτείται δικός σας λογαριασμός στην συγκεκριμένη υπηρεσία). Αρκεί κατά την έξοδο να πατήσετε την επιλογή "Πληρωμή μέσω Paypal" και να καταθέστε το ποσό της αξίας των αγορών σας προς το χρήστη melissopolis@gmail.com

Υπάρχει επίσης δυνατότητα στους χρήστες με λογαριασμό PayPal να μεταφέρουν χρήματα. Μέσα απο το ασφαλές πεδίο του site, συνδέεστε με τον οργανισμό του PayPal και κάνετε την μεταφορά.

Για την πληρωμή μέσω PayPal υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση + 3,5% επί της συνολικής αξίας της παραγγελίας.


5. Παραγγελία Online - πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα σας μέσω του melissopolis.com και να επιλέξετε κατά το checkout, Πληρωμή στο κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή επεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε για την διαθεσιμότητα, το κόστος αποστολής τον χρόνο παραλαβής των εμπορευμάτων σας.
Τo καταστήματα λειτουργεί:
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 – 17:00
Πέμπτη & Σάββατο 08:00 – 15:00


Διεύθυνση:
25ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος
Διασταύρωση Ραφήνας, ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Απλά, κατά την έξοδο από το καλάθι αγορών, επιλέξτε "Πληρωμή με πιστωτική κάρτα" και αυτόματα θα οδηγηθείτε στη σχετική φόρμα.