Ο Κώστας από τον Υμηττό

Ο Κώστας είναι ερασιτέχης μελισσοκόμος και φωτογράφος. Αυτό είναι μία πολύ απλή περιγραφή, που δεν αρκεί να περιγράψει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα και ταλέντο του.
Το ιστολόγιό του, www.bees.gr είναι ένα blog για τους νυν και μέλλοντες εραστές της μελισσοκομίας, από τα πιο δημοφιλή στην Ελλάδα.

bees.gr

Ο Κώστας Κουτσούκος είναι ερασιτέχης μελισσοκόμος και φωτογράφος. Αυτό είναι μία πολύ απλή περιγραφή, που δεν αρκεί να περιγράψει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα και ταλέντο του.
Το ιστολόγιό του, www.bees.gr είναι ένα blog για τους νυν και μέλλοντες εραστές της μελισσοκομίας, από τα πιο δημοφιλή στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να λειτουργεί το Δεκέμβρη του 2005, το Νοέμβρη του 2006 του αποδόθηκε ειδική μνεία στα Εθνικά Βραβεία Πολυμέσων Möbius και τον Σεπτεμβρη του 2010 επανασχεδιαστηκε και είναι στη μορφή που το βλέπετε σήμερα.
Ως γραφίστας έχει λάβει δεκάδες διακρίσεις για τις δουλειές του, παρόλα αυτά ο φίλος Κώστας είναι ακόμα πιο περήφανος για το λίγο και καλό μέλι που παράγει κάθε χρόνο, από τον Υμηττό, την Ερέτρια, το Κρίκελο Φωκίδας και τα υπόλοιπα κρυφά μελισσοκομεία του μέσα στην Αθήνα!

Περιγραφή
Σχολιαστής
Melissopolis
Ημερομηνία σχολιασμού
Προϊόν
bees.gr
Αξιολόγηση
5