Ασκοσφαίρωση & HiveAlive: Επιστήμονες αποδεικνύουν τη θεραπευτική δράση του!

Εκτός από τη Νοζεμίαση, τo φυσικό σκεύασμα HiveAlive καταπολεμά αποτελεσματικά και την Ασκοσφαίρωση! Διαβάστε τις πρόσφατες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την ευεργετική του δράση στα μελίσσια, σε όλο τον κόσμο.

chalkbrood

hive1

Στη μάχη για την αντιμετώπιση της Ασκοσφαίρωσης, ο μελισσοκόμος έχει πλέον στη διάθεσή του φυσικά εργαλεία. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν την πολύ αποτελεσματική δράση του HiveAlive στη μείωση και θανάτωση σπορίων του μύκητα Ascosphaera apis, που προσβάλει τις μέλισσες και προκαλεί τη γνωστή Κιμωλίαση ή Ασκοσφαίρωση. Αποτελέσματα των πειραμάτων και ανάλυση των αποτελεσμάτων θα δείτε εδώ: στην εικόνα 4 βλέπουμε την ανάπτυξη του μύκητα σε διαφορετικές συγκεντρώσεις HiveAlive. Στην δεξιά φωτογραφία, η ανάπτυξη είναι μηδενική!

hivealive ascosphera apis1

Οι μελέτες για την θετική επίδραση του HiveAlive δημοσιεύονται πλέον στα πιο έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, όπως το Journal of Apicultural Research, Ιούνιος 2016. Το άρθρο “Long term effects of a food supplement HiveAlive™ on honey bee colony strength and Nosema ceranae spore counts” (Μακροπρόθεσμη επίδραση του συμπληρώματος HiveAlive στη δυναμικότητα των μελισσιών και στη μέτρηση σπορίων Nosema ceranae), φέρει την υπογραφή των Λεωνίδα Χαριστού, Νίκου Παράσχου και Φανής Χατζήνα, από το Ινστιτούτο Μελισσοκομίας στον Αγ.Μάμα Χαλκιδικής.

Αυτή προστίθεται σε πλήθος ερευνών για την θετική επίδραση του HiveAlive στη Νοσεμίαση, σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο από μελισσοκόμους, όσο και από ερευνητικά ιδρύματα Μελισσοκομίας και επιστήμονες.

 

Περιγραφή
Αξιολόγηση σχολιαστή
Συνολική Αξιολόγηση
2.5 based on 9 votes
Εταιρεία
Advance Science
Όνομα
HiveAlive
Τιμή
EUR 14,50
Διαθεσιμότητα
Available in Stock