5 λόγοι για να ψωνίσετε online από το MELISSOPOLIS.COM

Αγοράστε Μελισσοκομικά Εργαλεία χωρίς τις χρονοβόρες φόρμες checkout.Με το σύστημα MASTERPASS για ασφαλείς και γρήγορες αγορές online ψωνίστε εύκολα από βάζα για συσκευασία μελιού και φυσικό κερί για κεραλοιφές, μέχρι μελιτοεξαγωγείς! Επίσης, στο melissopolis.com θα βρείτε άτοκες δόσεις, δωρεάν αντικαταβολές, ακόμα και μεταχειρισμένους μελιτοεξαγωγείς!

For use in creating image-based Title and Divider slides within the official MasterCard Worldwide presentation template. For Corporate or B2B presentations.

Η αγορά μελισσοκομικών εργαλείων γίνεται απλή και γρήγορη με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του MELISSOPOLIS.COM, του μοναδικού καταστήματος στην Αθήνα και όλη την Αττική που διαθέτει σύστημα MASTERPASS για ασφαλείς και γρήγορες αγορές online. Ξεχάστε τις χρονοβόρες φόρμες checkout και αγοράστε εύκολα από βάζα για συσκευασία μελιού και φυσικό κερί για κεραλοιφές, μέχρι μελιτοεξαγωγείς! Δείτε λοιπόν γιατί το melissopolis.com υπερτερεί και πρωτοπορεί:

1. Διαθέτει σύστημα MASTERPASS”ψηφιακό πορτοφόλι”, την τελευταία λέξη στις ασφαλείς online αγορές. Πολύ απλά, επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το MasterPass Wallet κατευθύνεται στη σελίδα του ψηφιακού πορτοφολιού που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας σας και κάνετε login. Επιλέγετε μία από τις κάρτες που έχει αποθηκεύσει στο MasterPass Wallet και ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ξανά τα στοιχεία της κάρτας.

2. Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται σε διάστημα 48 ωρών. Διαθέτουμε πάντα ενημερωμένη αποθήκη και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις παραδόσεις μας. Η συνεργασία μας με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ καλύπτει όλη την Ελλάδα, ακόμα και τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές.

3. Μπορούμε να σας παρέχουμε εώς και 12 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα. Ξεκινώντας από τα 80€, προστίθεται και μία ακόμη διαθέσιμη άτοκη δόση, σε κάθε επιπλέον 80€ παραγγελία σας.

4. Διαθέτουμε και μεταχειρισμένα μελισσοκομικά εργαλεία, όπως μεταχειρισμένους μελιτοεξαγωγείς ή πάγκους απολεπισμού. Αυτά προσφέρονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους, και συνήθως εξαντλούνται πολύ σύντομα.

5. Προσφέρουμε Δωρεάν Αντικαταβολή στις αποστολές courrier, καθώς επίσης και Δωρεάν Μεταφορικά για την Αθήνα και όλη την Αττική, για αγορές άνω των 100 €.

Περιγραφή
Σχολιαστής
Melissopolis
Ημερομηνία σχολιασμού
Προϊόν
Μελισσοκομικά Εργαλεία Μελισσόπολις
Αξιολόγηση
5